loga-mppp

  IMG 1543

IMG 1545

IMG 1549

locatie-no1

locatie-o2

2013 - Wereldmuziek! 30 Juni - Hakuna Matata en Trio Zaramundi

Hakuna Matata en Trio Zaramundi

Vanaf 14.00 uur

Hakuna Matata

Hakuna Matata heeft een bijzondere, unieke repertoire aan liederen uit diverse culturen en gezongen wordt in talen zoals Russisch, Afrikaanse talen, Frans, Spaans, Portugees, Fins, Duits, Koriac, Sukkot- Nubisch (Sudan), Hebreeuws ….

De dirigent probeert een mooie mix te vinden tussen vaak minder bekende, traditionele liederen, die ze gedeeltelijk zelf arrangeert, spannende en uitdagende arrangementen van bekende musical, ,jazz of pop stukken, zoals “Yesterday “ van The Beatles en zij schrijft ook eigene liederen voor het koor.

Kenmerkend voor Hakuna Matata is ook de warme en hartelijke sfeer tussen de leden en de enthousiasme en sparkelende energie die van de groep bij optredens tot uiting komt.

Hakunamatata

 

Vanaf 15.00 uur

Trio Xaramundi

Bestaande uit Mirre Valkenburg (zang), Alvaro Rovira Ruiz (gitaar) en Helene Jank (percussie en zang) onderzoekt verschillende folkloristische stijlen uit Zuid-Amerika. De Zuid-Amerikaanse cultuur is beïnvloed door Afrikaanse en Europese tradities. Deze invloeden en vermengingen hebben een schat aan muzikale tradities voortgebracht. Xaramundi geeft een persoonlijke tint aan hun repertoire, zonder de connectie met de oorsprong van de muziek te verliezen.

wereld-trio-xaramundi

 

 

MuziekPodium PrinsenPark wordt mogelijk gemaakt door:

gemeente-rotterdam-kunst-en-cultuur logo gebiedscommissie pa      

en wordt in natura ondersteund door:  logo-vdmi Vdmi-drupal