loga-mppp

 

 

 

 

IMAG0537

IMG 1543

IMG 1545

IMG 1549

locatie-no1

locatie-o2

Iedere zondagmiddag van juni 2019,

muziek en meer van 14.00 tot 16.00 uur in het Prinsenpark

 

PERSBERICHT

Juni muziekmaand in Prinsenpark

Rotterdam, maart 2019Ook dit jaar staat het Prinsenpark op de zondagmiddagen in juni weer in het teken van de muziek. Mede dankzij gemeentelijke subsidie kan de stichting Muziek Podium PrinsenPark (MPPP) weer haar muziekmiddagen organiseren in het Prinsenpark onder de naam ‘Juni Muziekmaand’. Bezoekers kunnen deze keer optimaal genieten, omdat de maand juni in 2019 vijf zondagen telt: 2, 9, 16, 23 en 30 juni 2019.

De concerten zijn voor een breed publiek aantrekkelijk, dankzij de kosteloze entree in het park en het gevarieerde muziekaanbod. De uitvoering ervan wordt verzorgd door professionele muzikanten en goed geoefende amateurs. De concerten vinden plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur, waarbij gestreefd wordt om de eerste 45 minuten te laten vullen door jong talent.
De eerste musici zijn al vastgelegd; aan de nadere invulling van het programma wordt hard gewerkt. Zeker is wel, dat op de eerste zondag in nauwe samenwerking met Kunstkring Alexander een kunstmarkt wordt georganiseerd, naast het muziekpodium. Kunstkring Alexander richt zich in het bijzonder op de ‘jonge’ kunstenaar. Dit sluit prima aan bij een van de uitgangspunten van MPPP: geef jong talent een podium.

 

 

 

Ook in 2019 weer muziek en meer in het Prinzenpark!

Komende week hebben we een agenda, kom deze week nog even kijken!

 

 

MuziekPodium PrinsenPark wordt mogelijk gemaakt door:

gemeente-rotterdam-kunst-en-cultuur logo gebiedscommissie pa RB logo cmyk logo SBP  

en wordt in natura ondersteund door:  logo-vdmi Vdmi-drupal en logo-xtra-materieelXtra-Materieel bv