loga-mppp

 

 

 

 

IMAG0537

IMG 1543

IMG 1545

IMG 1549

locatie-no1

locatie-o2

In de Pers

 

Rotterdam, Oktober 2021

 

Juni Muziekmaand in 2022 terug in Prinsenpark

 

De stichting Muziek Podium PrinsenPark (MPPP) is volop bezig met de voorbereidingen van de muziekmiddagen in het Prinsenpark onder de naam ‘Juni Muziekmaand’. Na twee jaar afwezigheid staan de vier zondagmiddagen in het Prinsenpark in juni 2022 weer in het teken van muziek.

“Mede op verzoek van een groot aantal trouwe bezoekers proberen we de draad weer op te pakken”, zegt Frans van der Hilst, voorzitter MPPP. “De concerten blijven immers voor een breed publiek aantrekkelijk, dankzij de kosteloze entree in het park en het gevarieerde muziekaanbod. De uitvoeringen worden verzorgd door professionele musici en goed geoefende amateurs. De concerten vinden plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur, waarbij geprobeerd wordt om de eerste 45 minuten te laten verzorgen door jong talent.”
‘Juni Muziekmaand’ is in Prins Alexander nauwelijks weg te denken. De zondagmiddagconcerten zijn inmiddels stevig ingeburgerd en dat schept verwachtingen. Van der Hilst: “Het bestuur van MPPP wil de continuïteit van de muziekmaand ook in de nabije toekomst waarborgen. Daarvoor zijn meer vrijwilligers, nieuwe bestuursleden en andere ondersteunende organisaties nodig. Iedereen die wil gaan meedenken en meewerken aan de invulling ervan is welkom”. Interesse kan worden doorgegeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 (Noot voor de redactie: voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Frans van der Hilst, telefoon 06.245.16.413)

 

 

 

Persberichten in 2019

 

30 juni 2019, Laatste muziekmiddag in het Prinsenpark


Na vier drukbezochte muziekzondagmiddagen in het Prinsenpark vindt op 30 juni de laatste versie van dit jaar plaats. ‘Juni Muziekmaand’ wordt dan tussen 14.00 uur en 16.00 uur afgesloten met een Open Podium en een optreden van De Flamingo’s.Frans van der Hilst, voorzitter van de stichting MuziekPodium PrinsenPark, is opgetogen over de bezetting: “Ons Open Podium biedt gelegenheid aan jonge talenten om te laten horen, wat ze in hun mars hebben. Dit jaar treden Soraya Oosterbaan en Wendy van der Torre op. Samen vormen zij het zangduo Remedy. De twee zingen al bijna tien jaar, waarvan de laatste vier als duo. Ik ben er trots op dat wij deze jongedames uit Prins Alexander letterlijk en figuurlijk een podium kunnen bieden.” Na een korte pauze zullen De Flamingo’s deze ‘Juni Muziekmaand’ besluiten. Van der Hilst enthousiast: “De Flamingo’s zijn Rotterdamse muzikanten. Ze spelen jazz, pop, levenslied, rhythm and blues, rock'n roll en hebben een eigen Nederlandstalige repertoire. Ik heb het hier over drie door de wol geverfde musici met een enorme staat van dienst, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Het publiek kan op deze laatste zondagmiddag weer echt twee uur van livemuziek komen genieten.” Ook op 30 juni is er weer kosteloze entree en wordt de catering verzorgd door medewerkers van de Prinsenhof. Het zelf meenemen van goed gevulde picknickmandjes is op de laatste zondagmiddag inmiddels een traditie.

  

Persberichten in 2017

 

 Persberichten in 2016

 

Persberichten in 2015

 Persberichten in 2014

Persberichten in 2013

 

 

 

 

MuziekPodium PrinsenPark wordt mogelijk gemaakt door:

gemeente-rotterdam-kunst-en-cultuur logo gebiedscommissie pa      

en wordt in natura ondersteund door:  logo-vdmi Vdmi-drupal